زنگ مشاهده

کلاس‌های علوم برای بسیاری از بچه‌ها پر از شگفتی است. این کلاس‌ها فرصتی برای شناخت خود و طبیعت پیرامون هستند. با کمک آنها بچه‌ها با دنیای اطراف خود ارتباط می‌گیرند و به‌گونه‌ای نو آن‌را می‌بینند. در دبستان رهیار واحد پونک، زنگ علوم ما به‌شکل دیگری رقم می‌خورد. چراکه همراه با دانش‌آموزان برای مشاهده و درک فضای پیرامون، از محیط مدرسه خارج می‌شویم و سعی می‌کنیم دنیای وسیع‌تری را کاوش کنیم.

مشاهده، کلید کشف

یکی از مهم‌ترین کارهایی که انجام می‌دهیم، مشاهده است. پیش از هر چیز می‌آموزیم که مشاهده با دیدن چه فرق‌هایی دارد. بعد مشاهده را در فضاهای گوناگون تجربه می‌کنیم. این‌گونه دقت و نکته‌سنجی فرزندان ما بالاتر می‌رود و می‌توانند با دید بازتری محیط اطراف خود را کاووش کنند. جستجو، درک محیط و شناخت، به دانش‌آموزان برای فهمیدن درس کمک می‌کند. یادگیری عمیق به این شکل، رخ می‌دهد و دانش‌آموزان می‌توانند دانسته‌های کاربردی را در کلاس‌های علوم به‌دست بیاورند.

به‌نظر شما با چه کارهایی می‌توان کلاس‌های علوم و دیگر درس‌ها را پربارتر کرد؟ چگونه می‌توانیم از قالب کتاب و درس، به‌سمت یادگیری بیشتر و اثرگذار حرکت کنیم؟ خوشحال می‌شویم نظرات خود را در این باره با ما به اشتراک بگذارید.