دوستی با یار مهربان

کتاب، دوست خوبی است که به ما درس‌های بسیاری می‌دهد. با کمک کتاب‌ها ما دانش‌مان را افزایش می‌دهیم، با مردم و ملت‌های دیگر آشنا می‌شویم و یاد می‌گیریم دنیا می‌تواند زوایا و نکاتی که حتی فکرش را هم نمی‌کنیم، داشته باشد. برای آنکه در بزرگسالی کتاب‌خوان شویم، باید از کودکی به ما کمک بدهند. پس در پیش‌دبستانی رهیار با نوآموزان، به کتابخانه مجموعه رفتیم تا با هم بیشتر درباره کتاب، اهمیت آن و نکاتی که باید درباره آن بدانیم بیاموزیم.

چرا کتاب بخوانیم؟

کتاب خواندن دریچه‌ای برای ورود به دنیایی منحصربه‌فرد است. با کتاب خواندن درباره تاریخ، هنر، جغرافیا، علوم، نجوم، ریاضیات و… موضوعات بسیاری یاد خواهمیم گرفت. حتی یک کتاب قصه یا رمان نیز می‌تواند به ما درس‌های بسیاری درباره ملل، حکومت‌ها و آنچه که بر سرزمین‌ها گذشته، بیاموزد.

با کتاب خواندن ما دایره لغات خود را نیز افزایش می‌دهیم. لغاتی که در کار، نقاط مهم زندگی و پیشرفت در شرایط گوناگون، کمک‌مان خواهند کرد.

با خواندن کتاب‌ها یاد می‌گیریم که زندگی سختی و آسانی را در کنار هم دارد. می‌آموزیم که دنیا همیشه رو به تغییر است و افراد اثرگذار چه ویژگی‌هایی داشته‌اند.

موفقیت و خواندن کتاب

بسیاری از افراد موفق معتقدند که کتاب خواندن می‌تواند ذهن و فکر انسان را باز کند. با کتاب یاد می‌گیریم چگونه مسیرهایی نو را برای پیشرفت پیدا کنیم. می‌آموزیم افراد موفق از چه سختی‌هایی عبور کرده‌ و توانسته‌اند بر چه مشکلاتی پیروز شوند.

درواقع کتاب‌ها الهام‌بخش ما هستند و دانش و تجربیات گذشته را به نسل‌های بعدی منتقل می‌کنند. با کمک کتاب‌ها ما دچار اشتباهات نسل‌های قبل از خود نمی‌شویم و یاد می‌گیریم چگونه راه موفقیت را پیدا کنیم.

نوآموزان رهیار در کتابخانه

کودکان باید در همان سنین آغازین با کتاب دوست شوند. آن هم در عصری که گوشی موبایل و بازی‌های ویدئویی تمام ساعت بچه‌ها را پر کرده و کتاب‌های کاغذی روزبه‌روز مهجورتر می‌شوند.

به‌همین دلیل در پیش‌دبستانی رهیار برنامه‌ای برای بازدید و آشنایی با کتابخانه ترتیب دادیم. با کمک این برنامه، نوآموزان ما توانستند با کتاب‌ها، نویسندگان و داستان‌های مناسب سن خود آشنا شوند. آنها محیط کتابخانه را دیدند و یاد گرفتند که چرا باید کتاب بخوانیم.

بازید از کتابخانه یک آغاز برای ادامه مسیر و شروعی به‌منظور ساختن عادت‌های خوب است. به‌نظر شما چگونه می‌توان این عادت‌ها را بیشتر و بهتر کرد؟ خوشحال می‌شویم نظرات خود را به ما در این باره بگویید.