من بهارم

نقاشی خلاقانه در کلاس هنر رهیار آن هم برای دانش‌آموزان دبستان پونک یک برنامه عالی و پراز نکات آموزشی است. در این کلاس از دانش‌آموزان مجتمع آموزشی رهیار خواستیم تا تصور کنند که آنها بهارند. این تمرین کمک کرد تا بچه‌ها جان‌بخشی به فصل بهار را یاد بگیرند و اولین گام‌ها برای آموختن درباره پرسونا را نیز بردارند.

چرا نقاشی خلاقانه مهم است؟

نقاشی از هنرهای کهن در بین اقوام گوناگون بشر است. انسان‌ها از دوران غارنشینی آثاری را به‌جا گذاشته‌اند و باکمک آنها از احساسات، رویدادها و حوادث گفته‌اند. با گذشت قرن‌ها نقاشی به شکل‌های گوناگونی در بین هنرمندان ادامه پیدا کرد و سبک‌های بسیاری شکل گرفتند.

بازی با رنگ، کار کردن با اشکال گوناگون و کمک گرفتن از نقاشی برای بیان احساسات، یک پدیده جهانی و مهم است. هنری که آموزش آن از کودکی شروع می‌شود و اگر خلاقانه باشد، می‌تواند به رشد ذهن، تبادل احساس و نشان دادن درون کودک کمک کند.

حالا می‌دانیم که نقاشی خلاقانه باید فراتر از قالب‌ها باشد و بتواند کلیشه‌ها را بکشند. چراکه با عبور از مرزها می‌توان به نتایج خوبی رسید و کارهایی جدید کرد.

نقاشی خلاقانه و رهیار

خلاقیت در رهیار بسیار مهم است. ما تلاش می‌کنیم شعارگونه از خلاقیت نگوییم. بلکه واقعا قدمی در باز کردن ذهن کودک و ساخت یک مسیر نو برای او برداریم. علاوه‌براین مهم است که ابزار خلاقانه اندیشیدن و راهنمایایی زبده را نیز کنار کودک بگذاریم. درغیراین‌صورت آنچه که انجام می‌دهیم، کامل نخواهد بود.

کلاس هنر از بهترین فضاها برای افزایش و خلق خلاقیت است. چراکه بچه‌ها اینجا از مرزهای دیگر کلاس‌ها خارج می‌شوند. می‌توانند هرآنچه که دوست دارند را تصور کنند و درنهایت به ابزار وجود همراه با خلاقیت برسند.

من بهارم

انجام پروژه من بهارم از دل یکی از کلاس‌های هنر رهیار بیرون آمده است. ما از بچه‌ها خواستیم به بهار یک شخصیت انسانی بدهند و فکر کنند اگر بهار یک آدم بود، چه کلی می‌شد؟ نتیجه این کلاس کمک کرد تا فرزندان ما جان‌بخشی، استعاره و حتی پرسونا را تا حدی یاد بگیرند و بتوانند با مفهوم آن در دیگر علوم و دانش‌ها، ارتباطی را برقرار کنند.

به‌نظر شما چه درس‌های دیگری را باید در کلاس هنر رهیار بیاوریم؟ چگونه می‌توان مفاهیم سخت را آسان کرد و آن‌را به زبانی کودکانه به بچه‌ها یاد داد؟ خوشحال می‌شویم نظرات خود را دراین‌باره با ما درمیان بگذارید