فوتسال در رهیار

مسابقات فوتسال از مهیج‌ترین و دوست‌داشتنی‌ترین رویدادها در مجتمع آموزشی پسرانه رهیار است. در این برنامه همراه با هم اتفاق‌های خاطره‌انگیزی را رقم ردیم و خاطراتی دوست‌داشتنی ساخته شد. در این مقاله از رهیار برای‌تان از مسابقه فوتسال در این مجتمع آموزشی، دبستان عدل بیشتر گفته‌ایم.

تاریخچه فوتسال چیست؟

فوتسال درواقع همان بازی فوتبال است اما داخل سالن. ابعاد زمین فوتسال اندازه زمین هندبال است و سالن این بازی باید سرپوشیده باشد. این بازی اولین بار سال 1930 در اروگوئه برگزار و بعد به سراسر قاره آمریکا کشیده شد. در این بازی هر تیم 5 نفر است و نوزده قانون مهم این بازی را کنترل می‌کند. امروزه مسابقات قهرمانی و جهانی فوتسال در کشورهای گوناگون دنیا برگزار می‌شود و کشورها تیم‌های بزرگی را در این زمینه تربیت کرده‌اند.

مسابقات فوتسال رهیار

در رهیار نیز انواع مسابقات فوتسال برگزار می‌شود. چراکه ما در رهیار یک زمین سرپوشیده بزرگ برای انواع بازی وورزش داریم. در این سالن می‌توان انواع مسابقات را برگزار کرد. وجود این سالن به ما کمک می‌کند، تجربه انواع ورزش و تفریح را با دانش‌آموزان خود به‌اشتراک گذاشته و آنها را وارد گودهای ورزشی کنیم. این نکته کمک می‌کند تا در سنین کودکی فرزندان ما بتوانند با انواع فعالیت‌ها ازجمله فوتسال آشنا شده و در آن رشد کنند. فوتسال به‌سبب هیجانی که دارد، دانش‌آموزان بسیاری جذب خود کرده و کمک می‌کند آنها ورزش و تحرک بیشتری داشته باشند

ورزش‌ها می‌توانند به شکل دادن ساختار سالم در ذهن و بدن فرزندان ما کمک کنند. ورزش کمکمی‌کند بچه‌ها از اضافه‌وزن دور بمانند، بهتر بخوابند و بیشتر از توانایی‌های خود استفاده کنند. به‌نظر شما جای چه ورزش‌های دیگری در رهیار خالی است؟ چگونه می‌توانیم به فررندان خود کمک کنیم تا با ورزش‌های بهتری آشنا شوند؟ خوشحال می‌شویم نظرات خود را در این باره به ما بگویید.