فوتبال، پدر و پسر

مدرسه رهیار فضایی برای دوستی‌ها و ایجاد پیوندهای ناگسستنی است. در رهیار نه فقط به دنبال ساختن دوستی بین همسالان بلکه به‌دنبال ایجاد فضایی برای محبت بیشتر بین اعضای خانواده نیز هستیم. ما می‌دانیم که در سنین حساس لازم است که کودکان چه ارتباطی با والدین خود داشته باشند. پس برای ساختن این ارتباط کنار دانش‌آموزان هستیم و برنامه‌های متنوعی را خلق می‌کنیم. در اینجا برای‌تان از همین برنامه‌ها گفتیم که در دبستان عدل رهیار و به‌منظور داشتن روزی خوب کنار پدران بود.

فوتبال پدرانه؛ پسرانه

فوتبال از آن ورزش‌هایی است که خیلی از مردم دنیا آن‌را دوست دارند. بازی‌های پرهیجان، اتفاق‌های جالب و تمرین برای داشتن بدنی سالم و پرانرژی، فوتبال را دوست‌داشتنی می‌کند. در مدرسه رهیار ما یک زمین ورزشی بسیار خوب برای انجام انواع ورزش‌ها داریم. فضایی استاندارد که می‌توان در آن حسابی تمرین کرد و پرنشاط بود.

در همین زمین ورزش میزبان پدران و پسران مدرسه عدل رهیار بودیم. هدف ما دور هم بودن، ورزش کردن و ساختن خاطراتی بی‌نظیر بود. پس کنار بودیم، فوتبال بازی کردیم و یاد گرفتیم که می‌توان در هر سن و شرایطی دوستان جدیدی را پیدا کرد.

چه نتایجی گرفتیم؟

ورزش آن هم به سبک پدر و پسر، اتفاقی بسیار خوب در مدرسه رهیار است. پدر می‌تواند حامی و آموزگار فرزند خود باشد و فرزند نیز یاد می‌گیرد چگونه از دانش و تجربه پدرش کمک بگیرد.

این درس باارزشی است که زندگی به ما می‌دهند. چیزی که در هیچ کتاب درسی نیست و نمی‌توان آن‌را بدون خلق موقعیت‌ها فرا گرفت.

در مدرسه رهیار علاوه بر این برنامه، در رویدادها و اتفاق‌های دیگری هم میزبان خانواده‌های عزیز هستیم تا بیشتر و بهتر از لحظات عمر و کنار هم بودن لذت ببریم.