تمرین شبیه‌سازی

شبیه‌سازی تمرینی برای بالا بردن دقت، تمرکز و آموختن مهارت‌های جدید است. شبیه‌سازی کمک می‌کند، بیشتر به جزییات توجه کنیم، نکته‌سنج باشیم و آگاهی‌مان را درباره محیط اطراف بالا ببریم. در کلاس هنر مدرسه رهیار، یک تمرین جذاب برای شبیه‌سازی داشتیم. اینجا در وبلاگ مدرسه پسرانه رهیار بیشتر برای‌تان در این باره گفته‌ایم.

شبیه‌سازی چیست؟

آموختن و تمرین مهارت‌های هنری نه فقط برای یک موضوع خاص بلکه برای تمام زندگی ما اثر دارد. درواقع با آموختن هنر می‌خواهیم مهارت‌های ذهنی، تمرکز و توانایی‌های خود را بالا ببریم و با کمک آنها در جنبه‌های دیگر زندگی هم رشد کنیم.

شبیه‌سازی می‌تواند کمک کند ذهن ما به درک تقارن برسد. یاد می‌گیریم که بیشتر و بهتر توجه کنیم. خطوط و منحنی‌ها را می‌شناسیم و بعد، یک کار جدید را یاد خواهیم گرفت.

شبیه‌سازی در کلاس هنر

در کلاس هنر رهیار با کمک برنامه‌ها و ایده‌های نو تلاش می‌کنیم مهارت‌های گوناگونی را در دانش‌آموزان تقویت کنیم. ما کنار هم یاد می‌گیریم هنر تنها محدود به کاغذ و مدادرنگی نیست. بلکه فرصتی برای ارتقای دانش، آموختن و بهبود مشکلات ما نیز می‌تواند باشد.

در کلاس هنر خبری از سخت‌گیری نیست. قرار نیست همه عالی باشند یا آثار منحربه‌فردی را ارائه کنند. بلکه مهم است هر کدام از دانش‌آموزان، چیزی بیشتر از قبل یاد بگیرد و با کمک آن، قدمی روبه‌جلو بردارد.

به‌نظر شما چه کارها و مهارت‌های دیگری در کلاس هنر باید آموزش داده شود. خوشحال می‌شویم نظرات خود را در این باره با ما در میان بگذارید.