دبستان عدل و روز اول مدرسه

جشن شکوفه‌ها در دبستان شعبه عدل رهیار، از اتفاق‌های مهم و دوست‌داشتنی در این بخش از مدرسه است. چراکه کلاس اولی‌ها قرار است برای بار اول به مدرسه بیایند، پشت میز و صندلی مدرسه بنشینند، بیاموزند و برای مراحل بعدی زندگی تحصیلی خود آماده شوند. در این مقاله از وبلاگ رهیار می‌خواهیم از جشن شکوفه‌های رهیار بیشتر برای‌تان بگوییم.

چرا جشن شکوفه‌ها مهم است؟

روز اول مدرسه، خاطره‌ای است که نمی‌توان از چشم‌پوشی کرد. چراکه خاطره این جشن تا همیشه همراه ماست و می‌توان یادگاری‌های درخشانی را از آن در ذهن نگه داشت. به‌همین دلیل برای رهیار ساختن خاطره‌ای متفاوت اهمیت دارد و می‌توان آن‌را تبدیل به اتفاقی متفاوت کرد که برای مدرسه، والدین و کودکان، عالی باشد.

جشن شکوفه های مدرسه رهیار پسران

در جشن شکوفه‌های رهیار چه گذشت؟

جشن شکوفه‌های رهیار با تمیز کردن مدرسه، ضدعفونی‌کردن کلاس‌ها، آماده‌سازی و تزیینات جدید آغاز شد. در روز موعود دانش‌آموزان هر کلاس همراه با دوستان و معلم‌های خود به کلاس‌شان رفتند و پس از آن برنامه‌های ویژه روز اول مهر پیگیری شد. در کلاس‌ها، تزیینات متفاوتی قرار داده شد تا زیبایی مدرسه چندبرابر شود و کودکان ما خاطراتی زیبا را به‌یاد بسپارند.

جشن شکوفه‌ها در مدرسه پسرانه

هفته اول مهر چگونه گذشت؟

پس از مراسم جشن شکوفه‌ها، هفته اول مهر نیز متفاوت با روال عادی گذشت. برنامه رهیار این بود که در روزهای اول مهر، کودکان درسی را آغاز نکنند و تنها فرصتی را برای کنار هم بودن، بازی کردن و آشنایی با محیط داشته باشند. پس هفته اول مهر بدون درس جدی پیش رفت تا فرزندان ما با خاطراتی شیرین، اولین روزهای تحصیلی خود را آغاز کنند.

مدرسه پسرانه رهیار

چه نتایجی گرفتیم؟

بی‌شک روزهای اول مدرسه نقش مهمی در ساختن شاکله ذهنی و روحی کودک دارد. کودکی که در ابتدای مسیر آموزش است و باید روزهایی طولانی را در این راه بگذراند. رفتار کادر مدرسه، والدین، محیط آموزشی و حتی خوراکی‌های روز اول مهر برای کودکان بسیار اهمیت دارد. ما هم تلاش کردیم، جهانی روشن و آرام را در رهیار پدید آوریم تا فرزندان ما با نگاهی نو در محیط آموزشی حضور داشته باشند و بتوانند این حس خوب را تا سال‌ها در قلب خود نگه دارند.

دبستان پسرانه رهیار

آیا خاطره جشن شکوفه‌های خود را به یاد دارید؟ فکر می‌کنید جشن شکوفه‌ها چگونه می‌تواند بهتر و شادتر باشد؟ با چه ترفندهایی می‌توان خاطره این رویداد را بهتر و شیرین‌تر کرد؟ خوشحال می‌شویم نظرات خود را دراین باره برای ما بگویید.