کارگاه تغذیه سالم

تغذیه سالم آن هم در کودکی از مهم‌ترین نکاتی است که باید به آن توجه کنیم. چراکه رشد ذهنی و بدنی کودک به تغذیه او وابسته است و اهمیت دادن به این بخش، می‌تواند روی آینده او نیز اثر داشته باشد. به‌دلیل اهمیت موضوع و برای آنکه بتوانیم نسلی سالم و پرانرژی داشته باشیم، در مجتمع آموزشی رهیار واحد دبستان پونک از اصول تغذیه سالم برای خانواده‌ها بیشتر گفتیم.

تغذیه سالم چیست؟

تغذیه یکی از ارکان مهم برای رشد بدن و مغز ماست. پژوهش‌های زیادی تابه‌امروز انجام شده و حالا دانشمندان بیش از هر زمان به اثر تغذیه تاکید دارند.

مثلا می‌دانیم که وجود ماهی در رژیم غذایی کودک می‌تواند به بزرگ شدن مغز و جلوگیری از آلزایمر کمک کند. سبزیجات و میوه‌ها، به‌خاطر داشتن فیبر، برای گوارش عالی هستند غلات و دانه‌ها هم می‌توانند مواد ضروری را به بدن ما برسانند.

تغذیه در سنین کودکی اهمیت بیشتری دارد. چراکه بدن درحال رشد است. توده‌های عضلانی شکل می‍گیرند، صفحات رشد حرکت می‌کنند و استخوان‌ها درحال تکامل هستند.

پس باید در این زمان به غذایی فرزندمان می‌خورد توجه کنیم تا در آینده، او بدنی سالم و شاداب داشته باشد.

اضافه وزن و تغذیه

یکی از معضلات کودکان امروزی، عدم تحرک و اضافه وزن است. بچه‌ها کمتر فضایی برای بازی دارند. آنها بیشتر کارها را نشسته انجام می‌دهند و بدن‌شان ضعیف است.

تمام این‌ها می‌تواند معضل اضافه‌وزن را در کودک ایجاد کند. اتفاقی که متاسفانه عامل بیماری‌هایی چون چربی، قند و دردهای قلبی است.

بچه‌هایی که در کودکی و نوجوانی درگیر اضافه وزن هستند، با دشواری بیشتری روبرو خواهند بود. آنها سخت‌تر حرکت می‌کنند و رژیم گرفتن برای‌شان دشوار است.

پس اگر به فکر سلامت بچه‌ها هستیم باید مراقب تغذیه آنها باشیم. با کم و حذف کردن غذاهای غیرمفید، آنها را به‌سمت میوه، سبزیجات و غذاهای سالم سوق دهیم. کمک کنیم بدنی سالم‌تر داشته باشند و آینده آنها در خطر کمتری باشد.

سخن آخر

در این مقاله برای‌تان از کارگاه تغذیه سالم در رهیار گفتیم. به‌نظر شما چه کارگاه‌های دیگری برای ارتقای دانش والدین نیاز است؟ خوشحال می‌شویم نظرات خود را دراین‌باره با ما درمیان بگذارید.