آشنایی با مشاغل از نزدیک

انتخاب رشته یکی از مهم‌ترین و سخت‌ترین کارهایی است که باید در اوایل نوجوانی انجام دهیم. کاری که می‌تواند سرنوشت ما را تا حد زیادی تحت تاثیر قرار دهد و به‌ما برای ساختن ادامه مسیر زندگی کمک کند. برای یک انتخاب رشته خوب علاوه بر علاقه باید درباره آینده مشاغل مرتبط به آن نیز اطلاعاتی را داشته باشیم. برای کمک به فرزندان خود برنامه‌هایی را برای بازدید از صاحبان مشاغل ترتیب دادیم. در این برنامه دانش‌آموزان متوسطه اول مجتمع آموزشی پسرانه رهیار به‌همراه معلم‌های خود به فضاهای کاری سر زدند.

مصائب انتخاب رشته

بنابر قوانین آموزشی ایران انتخاب رشته باید در سال‌های نوجوانی انجام شود. درست آن زمانی که ما تحت تاثیر موضوعات بسیاری هستیم و شاید نتوانیم به‌درستی علائق خود را تشخیص دهیم. از سوی دیگر بسیاری از ما دید بلندمدتی از رشته انتخابی نداریم. درواقع نمی‌دانیم اگر مثلا شیمی بخوانیم قرار است کجاها کار کنیم یا برای مهندس صنایع در چه صنعت‌هایی کار وجود دارد؟

یک انتخاب رشته درست

حال اگر بخواهیم از این مشکل عبور کنیم باید افرادی آگاه و دلسوز کنار خود داشته باشیم. کسانی که قبل از ما مسیر را رفته‌ و به خوب و بد آن آگاه شده‌اند.

به‌همین‌دلیل، مجتمع آموزشی پسرانه رهیار با همراهی دوستان، دانش‌آموختگان و همراهانش فضاهایی را ایجاد می‌کند تا دانش‌آموزان قبل از انتخاب رشته در محیط کاری قرار بگیرند. آنها با انواع مشاغل و رشته‌هایی که آنها را به آن شغل می‌رساند آشنا می‌شوند. پس از آن فرزندان ما می‌توانند سوالات خود را از افراد متخصص پبرسند و با دید بازتری برای آینده خود تصمیم بگیرند.

به کجاها سر زدیم؟

برای کسب این تجربه ارزشمند ما به فضاهای کاری گوناگونی رفتیم. ازجمله شرکت پارس نیکان، مهر آریا پلیمر پارس و موسسه اندیشه برتر میران. با کمک افراد متخصص، دانش‌آموزان روزهای پرباری را داشتند و توانستند با نگاهی نو دنیای آینده را ترسیم کنند.

برای کسب موفقیت باید پایه‌هایی درست را در کودکی و نوجوانی بنا کنیم. پس مهم است که فرزندان خود را در مسیر درست قرار دهیم و به آنها برای کسب تجربه‌های ارزشمند کمک کنیم. شما فکر می‌کنید چگونه می‌توانیم در این وظیفه مهم موفق‌تر باشیم؟ خوشحال می‌شویم نظرات خود را دراین‌باره به ما بگویید.