دیدار با پرده نقره‌ای

اردو سینما یکی دیگر از برنامه‌های مهمی است که در طول سال تحصیلی آن‌را برای دانش‌آموزان عزیز‌مان برگزار می‌کنیم. این‌بار این اردوی مجتمع آموزشی پسرانه رهیار برای دانش‌آموزان دبستان عدل و پایه‌های اول تا چهارم اجرا شد. اینجا برای‌تان از این برنامه و اتفاق‌های آن بیشتر گفته‌ایم.

اردو سینما برای دانش‌آموزان

سینما از قدرتمندترین و پرطرفدارترین رسانه‌های دنیاست. یک فیلم خوب می‌تواند به‌اندازه ملاقات با فردی مناسب، یک کلاس درس یا حتی یک کتاب، برای‌مان حرف داشته باشد. به‌خصوص اگر ژانر و فیلم‌نامه‌ای مناسب را انتخاب کنیم و بخواهیم که با آن چیزهای بیشتری یاد بگیریم، سینما واقعا ارزشمند خواهد بود.

در این شرایط است که اردو سینما ارزش و اهمیتش پیدا می‌شود. با این اردو می‌توانیم به فرزندان خود فیلم‌های خوب را معرفی کنیم. آنها را به محیط جدید ببریم و کمک کنیم آگاه‌تر شوند. درنتیجه، انتخاب این اردو یک پیشنهاد خوب برای آنهایی است که می‌خواهند فرصت‌های جدیدی را برای فرزند خود ساخته و به او درس‌هایی برای زندگی دهند.

چرا اردو سینما را انتخاب کردیم؟

خوشبختانه در کشور ما فیلم‌های مناسبی برای سن کودک و نوجوان ساخته می‌شود. آثاری که در آنها به ظرفیت و توان یادگیری کودک توجه شده است. به‌همین دلیل سینما رفتن یک فعالیت مناسب است و می‌تواند به بچه‌ها کمک کند تا به روش‌های جدیدی آموزش ببینند.

اردو سینما از برنامه‌های جذاب در مدرسه رهیار است. شما چه خاطرات خوبی از اردو سینما دارید؟ فکر می‌کنید جای چه اردوهایی در مدرسه پسرانه رهیار خالی است؟ خوشحال می‌شویم نظرات خود را در این‌باره با ما درمیان بگذارید.