سفر به بهشهر

اردو بهشر مجتمع آموزشی پسرانه رهیار برای دانش‌آموزان متوسطه اول در هوایی بهاری، فضایی خرم و با خاطراتی فراموش‌نشدنی، برگزار شد. این اردو در کنار تمام زیبایی‌هایش، نکات آموزشی، فرصت‌های برای ساختن دوستی‌ها و محیطی برای آفریدن شادی بود. با اردو بهشهر وقت بیشتری برای کنارهم بودن داشتیم و با انرژی زیاد برای امتحان‌ها و تعطیلات تابستان آماده شدیم.

چگونه آغاز کردیم؟

اردو بهشهر یکی از آخرین برنامه‌ها در طول سال تحصیلی بود. ما می‌خواستیم به بهشهر، این شهر کهن و زیبا برویم. جایی که روزی پادشاهان صفویه در آن کاخ ساختند و موقعی هم بازارهای آن پر از رونق و شگفتی بوده است. هنوز هم بهشهر بسیار زیباست. هوای آن در بهار و تابستان دلربایی می‌کند و در آن خبری از آلودگی نیست.

ما برای رسیدن به بهشهر قطار را انتخاب کردیم و صبح اردو همه باهم به راه‌آهن رفتیم. آنجا در کوپه‌های تعیین شده جا گرفتیم و به‌سمت این شهر رویایی رفتیم.

اردو بهشهر چگونه بود؟

برای‌مان مهم بود که بچه‌ها خود در اردو نقش‌هایی را برعهده بگیرند. مثلا در آماده کردن صبحانه کمک کنند. بتوانند از فرصت خود بهره ببرند و ضمنا فرصتی را هم بودن داشته باشند. این اردو به بچه‌ها فرصتی عالی برای بازی در طبیعت، شناخت محیط‌زیست و کشف چیزهایی را داد که شاید قبلا آن‌را تجربه نکرده بودند.

آنها در فضایی دور از خانه، نخست خود را یافتند و بعد توانستند از طبیعت درس‌های زیادی را بیاموزند.

اردو بهشهر در 4 روز برگزار شد. ما میزبان دانش‌آموزانی بودیم که به‌تازگی پا در دوره نوجوانی می‌گذازند و باید بتوانند مهارت‌هایی را بیاموزند. همزیستی با همسالان، کشف استعدادها و سفر بدون والدین، همگی به بچه‌ها یاد داد که می‌توانند در فضاهای متفاوتی زندگی کنند. آنها یاد گرفتند که اردو فقط یک رفت و آمد به جایی دیگر نیست. بلکه فرصتی برای اضافه کردن مسیری تازه در جاده زندگی است.

شما فکر می‌کنید چه برنامه‌ها یا چه اردوهای دیگری می‌تواند به دانش‌آموزان کمک کند تا دانش و مهارت‌های خود را بالا ببرند؟ خوشحال می‌شویم نظرات خود را دراین‌باره با ما درمیان بگذارید.