اردوهای تابستان برای نهمی‌ها

اردوهای تابستان فرصت خوبی برای ورزش، کنار هم بودن و ساختن دوستی‌هاست. فصلی که در آن می‌توان از اوقات فراغت بیشترین بهره را برد و خاطرات خوبی را رقم زد. مدرسه پسرانه رهیار نیز برای هر پایه تحصیلی، برنامه‌های مناسبی را طراحی و اجرا می‌کند تا دانش‌آموزان علاوه بر استراحت و تفریح، بتوانند موضوعات جدیدی را بیاموزند و در کنار هم مهارت‌های خود را بهبود ببخشند. در این مقاله از وبلاگ رهیار از تابستان جذابی گفته‌ایم که پایه‌ی نهمی‌ها تجربه کردند.

تابستان خود را چگونه گذراندید؟

اگر این سوال را از دانش‌آموزان پایه نهم رهیار بپرسیم، داستان‌های زیادی برای تعریف کردن دارند. از برنامه‌های ورزشی پرطرفدار مثل فوتبال بازی کردن تا روزهای گرمی که داخل آب استخرهای خنک شیرجه زدند و حسابی شنا کردند.

اردوهای پایه نهم در اینجا تمام نشد. چرا که با هم به سینما رفتیم و برنامه‌هایی را هم برای کوهپیمایی ترتیب دادیم. تنوع برنامه‌ها کمک کرد تا دانش‌آموزان ما در شرایط گوناگونی قرار بگیرند و بتوانند دوستی‌های پایداری را بسازند.

از سوی دیگر اردوها، فضایی غیررسمی و صمیمانه دارند تا دانش‌آموزان با حس بهتری بتوانند کنار هم باشند و شادی‌های بیشتری را برای یکدیگر بسازند.

چرا اردوها مهم هستند؟

اردو فقط یک برنامه تفریحی نیست. بلکه فرصتی است برای کنار هم بودن، از هم یاد گرفتن، حل بحران‌ها و توسعه مهارت‌های فرعی. در اردوهای رهیار دانش‌آموزان ما مسئولیت‌هایی دارند تا بتوانند بیشتر با برنامه‌ریزی و اجرای آن آشنا شوند.

ضمنا اردوها کمک می‌کنند نقاط قوت و ضعف خود را بشناسند و بعد دانش‌آموزان بتوانند از آنچه که آموخته‌اند در زندگی خود نیز بهره ببرند. اردوهای رهیار درواقع فرصتی ارزشمند هستند که در آن موضوعات بسیار برای آموختن و ارتقای سطح تفکر نیز وجود دارد.

شما چه تجربه‌هایی دارید؟

اردوهای مدرسه برای شما چه معنایی دارند؟ آیا می‌توان به آنها چون کلاسی برای آموختن نگاه کرد؟ فکر می‌کنید بهترین اردوها چه ویژگی‌هایی دارند و چگونه می‌توان از میان اردوهای تابستانی بهترین آنها را گلچین کرد؟ اگر شما دانش‌آموز رهیار هستید خوشحال می‌شویم نظر خود را دراین باره برای ما بگویید.

اگر هم فارغ‌التحصیل شده‌اید، خوشحال می‌شویم پیشنهادها و نظرات شما را درباره بهترین اردوها بدانیم. ما فکر می‌کنیم، ایجاد روحیه و نشاط همراه با تفریحات سالم، ایجاد بستر مناسب برای تمرین یک زندگی دسته‌جمعی، ایجاد یک خاطره خوش و به یاد ماندنی، آموزش فنون و مهارت‌های مختلف در اردو از مهم‌ترین دستاوردهای اردوهاست. شما چه فکر می‌کنید؟