نمایشگاه یار مهربان

نمایشگاه کتاب یکی از رویدادهای مهم در مجتمع آموزشی پسرانه رهیار است. این نمایشگاه به‌‌صورت مجزا برای پایه‌های گوناگون برگزار می‌شود. در این نمایشگاه‌ها تلاش می‌شود بهترین کتاب‌ها مناسب با سن دانش‌آموزان ارائه شود تا فرزندان ما بتوانند با بهترین آثار آشنا شوند. در این مقاله از وبلاگ مدرسه رهیار برای‌تان از این نمایشگاه که در دبستان عدل رهیار برگزار شده است گفته‌ایم.

چرا نمایشگاه کتاب

کتاب، یار مهربان است و وجود آن می‌تواند به تعالی و رشد انسان‌ها کمک کند. با کتاب خواندن ما درباره ملت‌ها، مذاهب، تاریخ، جغرافیا، ریاضیات و علوم دیگر، اطلاعات مفیدی را به‌دست می‌آوریم. از سوی دیگر، کتاب باعث می‌شود به‌جای پرداختن به تفریح‌های مضر یا گشتن‌های طولانی در شبکه‌های اجتماعی، دانش‌هایی مهم را کسب کنیم.

ما با کتاب خواندن وارد جهان‌هایی ارزشمند می‌شویم و می‌توانیم آگاهانه از زمان خود استفاده کنیم. عادت به کتاب خواندن باید از کودکی شکل بگیرد.

حال اگر در کودکی در فضاهایی باشیم که به کتاب اهمیت می‌دهند، فرهنگ کتاب‌خوانی ما بیشتر و بهتر شکل می‌گیرد. پس لازم است که در مدرسه این فضا را ساخته و به کودکان کمک کنیم بیشتر و بهتر با کتاب خواندن انس بگیرند.

حضور در نمایشگاه کتاب به دانش‌آموزان کمک می‌کند درک درستی از فرهنگ کتاب به‌دست آورند. از سوی دیگر بچه‌ها باید پرداختن بهای کتاب را بیاموزند. درواقع دانش‌آموزان باید یاد بگیرند که برای حمایت از نویسنده و ناشر، لازم است که بودجه‌ای برای خرید کتاب داشته باشند تا رشته فرهنگ کتاب‌خوانی از مبدا، به‌شکل درستی پیش برود.

در نمایشگاه کتاب رهیار چه گذشت؟

در این نمایشگاه کتاب آثار ارزشنمد مناسب برای کودکان را ارائه کردیم. آثاری که می‌توانند محتوایی ارزشمند را برای بچه‌ها خلق کرده و کمک کنند که فرزندان ما با آثار و محصولات ادبی خوبی آشنا شوند. از سوی دیگر این قصه‌ها کاملا مناسب با سن بچه‌ها هستند و می‌توانند به آنها مسیری روشن و آگاهانه را نشان دهند.

سخن آخر

در این مقاله از وبلاگ رهیار به بررسی برگزاری نمایشگاه کتاب در مدرسه پسرانه رهیار واحد دبستان عدل پرداختیم. این نمایشگاه برای فرزندان ما آثار ارزشمندی داشت و امیدواریم کتاب خواندن را بیشتر و بهتر در ذهن فرزندان ما جا بیاندازد. به‌نظر شما چگونه می‌توانیم از این نمایشگاه‌های کتاب نتایجی بهتر بگیریم؟ فکر می‌کنید چگونه می‌‌شود به بچه‌ها کتاب‌های بیشتر و بهتری را معرفی کرد؟ خوشحال می‌شویم نظرات خود در این باره را با ما درمیان بگذارید.