در میان کوه‌ها

اردو درکه یکی از برنامه‌های تابستان 1403 مجتمع آموزشی رهیار است که توسط واحد دبستان پونک برگزار شد. در این مقاله برای‌تان از این اردو بیشتر گفته‌ایم.

اردو درکه سفر به کجاست؟

درکه یکی از کوه‌ها و ییلاق‌های تهران است. جایی که کوهنوردها، دوستداران طبیعت و سفر، به‌آن سر می‌زنند. درکه آب‌وهوای خنک، مسیرهای رود و جاذبه‌های چشم‌نوازی دارد که می‌تواند مثل سفری یکروزه حال‌تان را خوب کند.

باتوجه به جذابیت‌ها و جاهای دیدنی‌های اینجا، اردو درکه توسط مدرسه پونک رهیار برگزار شد.

در اردو کوه درکه چه گذشت؟

سفر به درکه یکی از برنامه‌های تابستانی مجتمع آموزشی رهیار بود. در این اردو همراه با دانش‌آموزان به منطقه‌ی زیبای درکه رفتیم، کوهنوردی کردیم، اوقاتی را کنار هم بودیم و چیزهای بیشتری را درباره طبیعت یاد گرفتیم. این اردو به ما فرصت‌های بیشتری برای کنار هم بودن، بازی، ارتباطات و لذت بردن از اوقات فراغت داد.

اردوها فقط برای گذراندن وقت نیستند. بلکه ما به‌دنبال ایجاد فضاهایی برای ساختن دوستی و بالابردن مهارت‌ها هستیم. چراکه فرزندان ما در خارج از محیط مدرسه و خانه می‌توانند توانایی‌های دیگرشان را پیدا کرده و آن‌را گسترش دهند. به‌نظر شما چه کارهای دیگری می‌توان برای حصول این مقصود انجام داد؟ چگونه و با چه برنامه‌هایی می‌توان دانش‌آموزان را در مسیر کشف استعداد و توانایی قرار داد؟ خوشحال می‌شویم نظرات خود را با ما درمیان بگذارید.