روزی در زمین بولینگ

روزی در زمین بولینگ

اردو بولینگ در ایران‌مال از جمله برنامه‌های دوست‌داشتنی برای دانش‌آموزان ما در مدرسه عدل بود. رویدادی که در آن کنار هم اوقاتی شاد و دلچسب داشتیم و توانستیم از کنار هم بودن بسیار لذت ببریم. در این مقاله از وبلاگ مجتمع آموزشی رهیار برای‌تان از این اردو که برای پایه چهارم و پنجم برگزار شد و اتفاق‌های آن بیشتر گفته‌ایم.

بولینگ چیست؟

بولینگ که در فارسی به آن گوی‌بازی هم می‌گویند، یک بازی مهیج و دوست‌داشتنی است. در این بازی پین‌هایی به‌شکل مثلث چیده شده و بازیکن باید با توپ‌هایی به آنها ضربه بزند. با توجه به اینکه چه تعداد از پین‌ها با ضربه توپ می‌افتند، بازیکن امتیاز می‌گیرد. پس از آن به‌صورت مکانیکی پیت‌ها برداشته شده و پین‌های جدید برای دور بعدی بازی چیده می‌شوند.

تاریخچه بولینگ

قدیمی‌ترین شکل‌های شناخته شده بولینگ، به مصر باستان برمی‌گردد. شاهد ما، نقاشی‌های دیواری است که یک بازی را در یک مقبره سلطنتی مصری مربوط به 3200 سال قبل از میلاد نشان می‌دهد. علاوه بر این تصاویر، پین‌ها و توپ‌های مینیاتوری در قبر یک کودک مصری در حدود 3200 سال قبل از میلاد یافت شده‌اند. بعدها بقایای توپ‌های بولینگ در میان مصنوعات مصر باستان یافت شد که به دوره پیش‌سلسله‌ای مصر در سال 3200 قبل از میلاد برمی‌گردد. بازی های بولینگ به اشکال مختلف نیز توسط هرودوت به عنوان اختراع لیدیایی‌ها در آسیای صغیر مورد توجه قرار گرفته است.

سال‌ها گذشت تا اینکه پادشاه انگلیسی هنری هشتم به بولسنگ علاقه زیادی پیدا کرد. در سال 1511، او بولینگ را برای طبقات پایین ممنوع کرد و مالیاتی را برای خطوط خصوصی وضع کرد تا آنها را محدود به ثروتمندان کند. قانون دیگر انگلیس که در سال 1541 تصویب شد (در 1845 لغو شد)، کارگران را از بولینگ به جز در کریسمس و سپس فقط در خانه ارباب خود و در حضور او منع می کرد.

داستان بولینگ در سال‌های بعدی نیز ادامه پیدا کرد و در هر قرنی، بخشی از دنیا با آن آشنا شد. کم‌کم این بازی از انحصار طبقه اشراف بیرون آمد و حالا تمام مردم می‌توانند آن‌را تجربه کنند.

اردو بولینگ رهیار

بولینگ به ما تمرکز و توجه کردن به هدف را یاد می‌دهد. ضمنا یک فضای رقابتی سالم است که می‌توان در آن برای کسب نتیجه خوب چند بار تلاش کرد. بولینگ یک فرصتی برای خلق دوستی‌ها نیز هست. پس ما اردو بولینگ را انتخاب کردیم تا علاوه بر داشتن اوقاتی خوش، بتوانیم کنار هم درس‌های ارزنده‌ای نیز بگیریم.

شما چه فکر می‌کنید؟

شما فکر می‌کنید چه اردوهایی برای دانش‌آموزان ما خوب است و می‌توانند در کنار تفریح، درس‌های مهمی را نیز فرا بگیرند. خوشحال می‌شویم نظرات خود را در این باره با ما درمیان بگذارید.

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *