از میان کتاب‌ها تا اردو در حیاط مدرسه

انتخاب فضاهای مناسب برای اردوی دانش‌آموزان از مهم‌ترین دغدغه‌های ماست. چراکه در این روز می‌خواهیم دانش‌آموزان‌مان در فضایی نو، تجربه‌های دست اول داشته باشند و بتوانند خود و مهارت‌های‌شان را نیز بشناسند. از این رو، در تلاشیم تا همواره فضاهایی امن، اثرگذار و متفاوت را برای اردوی دانش‌آموزان انتخاب کنیم تا بتوانند پس از آن اردو، حرف‌های زیادی برای گفتن و شنیدن داشته باشند. در این مطلب از وبلاگ رهیار از پایه هفتم و سه برنامه اردو گفته‌ایم که در تابستان برگزار شد. نخستین اردوی ما در باغ کتاب تهران بود و در آن تجربیات متعددی را به‌دست آوردیم.

مدرسه پسرانه رهیار

باغ کتاب کجاست؟

در سال 1396، باغ کتاب با وسعت 110 هزار متر مربع گشایش یافت. در این باغ فضاهای بسیاری برای تعلیم، آموزش، اختراع، بازی و خرید قرار داده‌اند تا به واسطه آن بتوان اوقاتی خوش و ارزشمند را برای کودکان؛ نوجوانان و بزرگسالان فراهم کرد. باغ کتاب، یکی از بزرگترین مجموعه‌های فروش کتاب در دنیا را دارد.
ضمنا بخش‌هایی از آن به‌صورت اختصاصی به کودکان و نوجوانان اختصاص پیدا کرده تا بتوانند با ربات‌ها، نجوم، گیاهان، حیوانات، ماهی‌ها و… آشنا شوند.

اردوی باغ کتاب

باغ کتاب فضایی را هم به شناخت شخصیت‌های داستانی اختصاص داده است. در این جا می‌توانید چوپان دروغگو، بابا لنگ‌دراز، جودی ابوت، شنگول‌‌ومنگول با بزبزقندی، کلاه‌قرمزی و پسرخاله و حتی شازده کوچولو را در ابعاد بزرگ ببینید و با آنها عکس بگیرید.
به‌همین دلیل باغ کتاب برای کودکان و نوجوانان بسیار جذاب است و می‌توان از آن برای اردوهای یک‌روزه و بازدیدهای متنوع و جذاب کمک گرفت.

اردوی باغ کتاب رهیار

مدرسه پسرانه رهیار به‌منظور ایجاد بهترین اوقات برای فرزندانش، اردوی باغ کتاب را انتخاب کرد. در این اردو میزبان دانش‌آموزان پایه هفتم بودیم و هدف‌مان ترغیب و تشویق دانش آموزان به فرهنگ کتاب‌خوانی، آشنایی با مطالب هیجان‌انگیز در کاربرد علم و آشنایی با مسئولین مدرسه بود. باغ کتاب فضایی عالی برای با هم بودن بود و فرزندان ما توانستند کنار هم چیزهای زیادی را یاد بگیرند و دانش‌های خود را ارتقا دهند.

مدرسه پسرانه رهیار در باغ کتاب

اردوی ورزشی رهیار

علاوه بر برنامه باغ کتاب، برنامه‌های دیگری نیز به‌عنوان اردو برای دانش‌آموزان پایه هفتم اجرا شد. در این برنامه به‌منظور ایجاد نشاط در دانش آموزان، سلامتی و ترغیب به ورزش به یک مجموعه ورزشی رفتیم و با استفاده از اردوی زمین فوتبال و استخر اوقات خوشی را کنار یکدیگر داشتیم. هدف ما ایجاد روابط دوستانه، ساخت لحظات شاد و خلق بهترین اوقات بود. با این کار توانستیم به عزیزان‌مان کمک کنیم، دوست‌های بیشتری پیدا کنند، کار تیمی را بیاموزند و برای یک سال تحصیلی عالی آماده شوند.

اردوی داخل مدرسه

سومین برنامه که برای دانش‌آموزان ما بسیار جذاب بود، اردوی داخل مدرسه بود. این اردو فضای رسمی مدرسه را تبدیل به‌جایی برای تفریح و شادی می‌کرد. درنتیجه تجربه‌ای متفاوت از ساعات مدرسه رقم می‌خورد و فرزندان ما می‌توانستند کنار یکدیگر ورود به مدرسه را به‌گونه‌ای دیگر تجربه کنند. در این اردو کادر مدرسه نیز حضور داشتند تا دانش‌آموزان بتوانند در فضایی دوستانه با آنها نیز آشنا شوند.

سخن آخر

در این مقاله از مدرسه رهیار از سه اردوی پایه هفتم گفتیم. این برنامه‌ها ساعاتی خوش را برای دانش‌آموزان ما رقم زده‌اند و دوست داریم باز هم آنها تکرار کنیم. شما دوست دارید در چه اردوهایی شرکت کنید؟ فکر می‌کنید جای چه اردوهایی در مدارس خالی است؟ خوشحال می‌شویم در این‌باره نظرات خود را به‌ما بگویید.