در پناه علم با زنگ علوم

زنگ علوم برای بسیاری از دانش‌آموزان، فرصتی برای کشف، یادگیری و خلق موقعیت‌های ویژه است. شرایطی که در آن می‌توان با مواد و وسایل جدید آشنا شد، به پژوهش‌های علمی دست زد و کشفیاتی رسید که در هر سنی جذاب است. زنگ علوم در مجتمع آموزشی رهیار واحد دبستان عدل همواره پر از شگفتی است. اینجا گوشه‌ای از یک کلای علوم این واحد از مجتمع آموزشی پسرانه رهیار را برای‌تان آورده‌ایم.

چرا زنگ علوم مهم است؟

علوم از مهم‌ترین درس‌هایی است که در دوره دبستان با آن مواجه می‌شویم. جایی که برای اولین بار چیزهایی درباره فیزیک، شیمی، نجوم، بدن انسان، ساختمان گیاهان و حیوانات می‌آموزیم و می‌توانیم درباره آنها بیشتر بدانیم.

زنگ علوم کمک می‌کند، با دید علمی دنیا را نگاه کنیم و درک ما از هستی متفاوت شود. آزمایش‌های علوم، برنامه‌ها و اردوهای علمی نیز بخشی از زنگ علوم هستند و هرکدام به‌نوعی می‌توانند شخصیت فرزندان ما را شکل داده و آنها را به‌سمت یادگیری و بهبود اطلاعات سوق بدهند.

در زنگ علوم رهیار چه می‌گذرد؟

کلاس علوم در رهیار نه فقط یک درس و کتاب، بلکه جهانی پر از شگفتی است. در رهیار تجهیزات کافی در اختیار دانش‌آموزان است تا با کمک معلم و مربی‌های خود، جهان را کشف کنند. آنها می‌توانند از مرزهای خشک کتاب و درس بیرون بروند و جهانی متفاوت را برای خود رقم بزنند.

ما معتقدیم کلاس علوم می‌تواند دانشمندان، پژوهشگران و علاقه‌مندان به علم را تربیت کرده و دروازه‌های جدیدی را به روی آنها بگشاید.

به‌نظر شما چگونه می‌توان زنگ علوم را بهتر و جذاب‌تر برگزار کرد؟ چه چیزهایی باید در این کلاس درس داده شود و چه تجهیزاتی باید در اختیار دانش‌آموزان پایه دبستان باشد؟ خوشحال می‌شویم نظرات خود را در این باره با ما درمیان بگذارید.