جلسات عمومی پایه‌ها

دبستان پونک که یکی از واحدهای آموزشی در مجتمع پسرانه رهیار است، با برگزاری جلسات عمومی پایه‌ها، پیش از آغاز مدارس، فضای آموزشی و آنچه که دانش‌آموزان و خانواده‌ها لازم است بدانند را تشریح می‌کند.

اینجا گزارشی از این برنامه را می‌خوانید.

چرا جلسات عمومی مهم است

ما در دبستان پونک رهیار بر این باور هستیم که جلسات عمومی می‌تواند راهگشای بسیاری از مشکلات و حلال مسائل بسیاری باشد. چراکه این جلسات کمک می‌کند با دید بازتری به فضای آموزشی، آنچه که والدین باید انجام دهند و آنچه که باید از مدرسه بخواهند، اثر داشته باشند.

با جلسات عمومی، آگاهی ما نسبت به مسائل بیشتر می‌شود، فرصتی برای شناخت دیگر خانواده‌ها داریم و می‌توانیم در فضایی دوستانه، از آنچه که برای‌مان مهم است بگوییم.

دبستان پونک رهیار؛ پیشتاز آموزش

در مجتمع آموزشی رهیار توجه به آخرین متدهای آموزشی، درک شرایط کودک، ایجاد ساختارهای علمی و حذف معضلات، اهمیت بالایی دارد. پس با برگزاری این جلسات و دیگر محتواهای آموزشی، در تلاش هستیم تا بیشتر همدیگر و نیازهای‌مان را بشناسیم و در نهایت با پیشتاز بودن دبستان پونک، گامی در رشد و بهبود دانش دانش‌آموزان خود برداریم.

خوشحال می‌شویم اگر شما هم تجربه‌ای دارید یا می‌خواهید موضوعی را با ما درمیان بگذارید، همراه‌مان باشید.