جشن شکوفه‌ها

جشن اولین روز کلاس اولی‌ها سال‌هاست که به عنوان جشن شکوفه‌ها شناخته می‌شود. یک رویداد شیرین، پرخاطره و به‌یادماندنی که در آخرین روزهای تابستان با حضور دانش‌آموزان کلاس اولی برگزار شد. اینجا بیشتر برای‌تان درباره این جشن و زیبایی‌های آن گفته‌ایم.

جشن اولین روز کلاس اولی‌ها چرا مهم است؟

کلاس اول از مهم‌ترین سال‌های تحصیلی است. زمانی که فرزند ما برای اولین بار وارد مدرسه می‌شود تا مسیری تازه را آغاز کند. بیشتر ما تا همیشه خاطراتی از کلاس اول را به یاد داریم و چه خوب می‌شود که یکی از زیباترین خاطرات ما از این سال جشن اولین روز کلاس اولی‌ها باشد.

ما در مجتمع آموزشی رهیار واحد دبستان عدل، تلاش کردیم تا با کارهایی این روز را خاص‌تر کنیم. پیش از هر چیز؛ مدرسه خیلی خوب تمیز و ضدعفونی شد. سپس تزییناتی را به کلاس‌ها اضافه کردیم و بعد هدایای روز اول آماده شدند.

فضای مدرسه نیز برای حضور دانش‌آموزان آماده شد تا یک روز به‌یادماندنی کنار هم داشته باشیم.

شما از جشن اولین روز کلاس اولی‌ها چه خاطراتی دارید؟

آیا اولین روز مدرسه خود را به یاد دارید؟ فکر می‌کنید چرا هنوز تمام یا بخش‌هایی از آن روز در ذهن شما باقی مانده؟ به‌نظرتان چگونه می‌توانیم این روز را برای فرزندان خود زیباتر کنیم؟ خوشحال می‌شویم نظرات خود را با ما درمیان بگذارید.