اردو آخر سال

اردو پایان سال ویژه دانش‌آموزان واحد دبستان عدل در مجتمع آموزشی پسرانه رهیار برگزار شد. ما برای این رویداد به اردوگاه باهنر رفتیم. جایی برای بازی‌های زیاد، دور هم بودن و جشن‌های به‌یادماندنی. اینجا برای‌تان از این اردو بیشت گفته‌ایم.

اردوگاه باهنر کجاست؟

مجتمع فرهنگی اردویی شهید باهنر در محله نیاوران در شمال تهران واقع شده است. سال‌ها پیش در این مکان کاخی به‌دست ناصرالدین‌شاه قاجار ساخته شد. بعدها نیز بخشی از باغ و عمارت‌های آن‌را حفظ کردند تا امروز جایی برای دور هم بودن و به‌خصوص برگزاری اردوهای آخر سال باشد.

در این اردوگاه زمین‌های چمن، استخرها، سالن‌های بازی گوناگون مثل تیراندازی و تنیس و امکانات متعدد دیگری را پیدا می‌کنید. به‌همین دلیل برگزاری اردو پایان سال در این فضا می‌تواند به خلق خاطرات زیبا کمک کند.

اردو پایان سال مدرسه پونک رهیار

مدرسه پونک رهیار یکی از مدارس مجتمع آموزشی پسرانه رهیار است. در این اردو همراه با فرزندان عزیز و معلم‌ها به اردوی آخر سال رفتیم. در این رویداد با هم حسابی بازی کردیم. با طبیعت آشنا شدیم. چیزهایی درباره طبیعت و ارتباط با آن یاد گرفتیم.

بعد با هم عکس‌های یادگاری گرفتیم. از زمانی که کنار هم داشتیم لذت بردیم و خاطرات زیبای بسیاری را برای سال‌های بعد ثبت کردیم.

این اردو فرصتی برای آمادگی قبل از امتحان‌ها هم بود تا بتوانیم با ذهنی باز و حالی خوش برای آخرین امتحان‌های امسال هم آماده شویم.

اردو پایان سال یک تجربه به‌یادماندنی برای همه کودکان امروز و مردان بزرگ فرداست. اردو فرصتی برای خلق خاطراتی قشنگ است که سال‌ها بعد با یادآوری آنها قلب‌مان پراز شادی می‌شود. در این اردوها می‌توانیم کنار هم شاد باشیم، دوستی‌های پایدار بسازیم و از کنار هم بودن لذت ببریم. شما فکر می‌کنید چگونه می‌توان این اردوها را بهتر و زیباتر برگزار کرد؟ خوشحال می‌شویم نظرات خود را دراین‌باره با ما درمیان بگذارید.