بازی رنگ و شیشه در رهیار

آموختن هنر ویترای در متوسطه اول یکی از برنامه‌هایی بود که با کمک کادر مدرسه و همراهی دانش‌آموزان عزیزمان اجرا شد. در این کلاس ما درباره این هنر موضوعاتی را آموختیم و بعد در کنارهم نمونه‌هایی را درست کردیم. اینجا در این مقاله از وبلاگ مجتمع آموزشی پسرانه رهیار برای‌تان درباره این هنر بیشتر گفته‌ایم.

آموختن هنر ویترای از کجا آمده؟

تقریبا هزاران سال پیش، هنر ویترای به دنیا معرفی شد. این هنر که به‌فارسی شیشه نقشینه نامیده می‌شود، مصارف گوناگونی داشته و در کشورهای مختلف به‌شکل‌های متنوعی استفاده می‌شود.

در هنر ویترای یک نقش به‌واسطه ابزار و رنگ بر روی شیشه نقش می‌بنند. پس از آن با کمک جلا دهنده و تثبیت‌کننده، آن‌را ثابت و محکم می‌کنند.

سال‌ها، ویترای برای زیبا کردن شیشه‌های کاخ‌ها، کلیساها و خانه اشراف‌زادگان کاربرد داشته است. اما امروزه این هنر برای ساخت ظروف، جاشمعی، آیینه، قاب‌عکس، زیورآلات و…. نیز استفاده می‌شود.

رهیار و آموختن هنر ویترای

در رهیار برای‌مان مهم است که هنرهای مهم و کاربردی را بیاموزیم. چراکه فکر می‌کنیم، مدرسه جایی برای آموختن و شناختن است. پس نباید از کشف و تجربه دست برداریم و فرصت‌های یادگیری را از دست بدهیم. به‌همین منظور در متوسطه اول، کلاس را تبدیل به جایی جهت آموختن ویترای کردیم. هنری ارزشمند که می‌تواند علاوه بر سنین نوجوانی، در بزرگسالی نیز به‌کار دانش‌آموزان ما بیاید و حتی یک منبع درآمد مناسب را برای‌شان خلق کند.

آموختن هنر روح انسان را تعالی می‌دهد. کمک می‌کند زیبایی‌شانسی را در خود زنده نگه داریم و ضمنا خلاقیت بیشتری هم داشته باشیم. در این مقاله ما برای‌تان از هنر ویترای گفتیم، به‌نظر شما جای چه آموزش‌های دیگری در رهیار خالی است؟ خوشحال می‌شویم نظرات و پیشنهادات خود را با ما درمیان بگذارید.