جشن خودکار

جشن خودکار یکی از جشن‌های زیبا و پرخاطره برای دانش‌آموزان مجتمع آموزشی رهیار واحد دبستان عدل است. فرزندان ما که در پایه سوم هستند می‌توانند در کنار نوشتن با مداد، خودکار را نیز در دست بگیرند. این تغییر به‌آن معناست که دانش‌آموزان عزیزمان به خواندن و نوشتن مسلط‌تر شده‌اند و وقت آن است تا بدون نگرانی از اشتباه، از آنچه آموخته‌اند لذت ببرند. اینجا برای‌تان از جشن خودکار گفته‌ایم.

جشن خودکار چیست؟

دانش‌آموزان دبستانی درهر سنی با آموزش‌ها و دانش‌های جدیدی مواجه می‌شوند. آنها یاد می‌گیرند که بالا رفتن دانش آنها مساوی با کسب تجربه‌های جدید است و می‌توانند یک قدم دیگر در سوادآموزی پیشرفت کنند. هر اتفاقی در این سن کاملا در ذهن فرد می‌ماند و به او نشان می‌دهد که در ادامه مسیر زندگی هم باید برای موفقیت‌ها، هرچند کوچک، شاد باشد و قدر زحماتی که کشیده است را بداند.

یکی از این جشن‌ها، جشن خودکار است. یک اتفاق جذاب که به فرزندان ما می‌گوید به نوشتن مسلط شده‌اند. وقت آن است گاهی پاک‌کن را کنار بگذارند و با اعتماد‌به‌نفس، قلم به‌دست بگیرند. با جشن خودکار ما یاد می‌گیریم که باید دقیق‌تر باشیم، خوب بنویسیم و به آموخته‌های خود اعتماد کنیم.

پس با جشن خودکار به دانش‌آموزان کمک می‌کنیم تا از یک مرز دیگر عبور کرده و بتوانند در راه رشد و شکوه باشند.

چه نتایجی گرفتیم؟

در جشن خودکار به بچه‌ها از رشد و بلوغی که به‌آن رسیده‌اند گفتیم. برای‌شان خودکارهایی را هدیه گرفتیم تا اولین خودکارهای خود را از معلم‌شان داشته باشند. ما تلاش کردیم در یک جشن ساده، خاطره خودکار دردست گرفتن را به‌زیبایی رقم بزنیم و به دانش‌آموزان بگوییم که این لحظه زیبا را تا همیشه دریاد داشته باشند.

جشن خودکار یکی از جشن‎‌های مهم رهیار برای کلاس سوم است. شما فکر می‌کنید چه جشن‌های دیگری برای این سن مناسب است؟ خوشحال می‌شویم نظر خودرا دراین‌باره با ما درمیان بگذارید.