عصرمانی به وقت متوسطه دوم

برنامه عصری در مدرسه درهمه پایه‌های مجتمع آموزشی پسرانه رهیار پرطرفدار است. این بار نوبت دانش‌آموزان متوسطه دوم بود تا عصری را در مدرسه باشند و از فضاهای بازی و آموزشی آن لذت ببرند. اینجا از گزارش این برنامه برای‌تان گفته‌ایم.

چرا برنامه عصرمانی پرطرفدار است؟

بیشتر دانش‌آموزان ما از برنامه عصرمانی استقبال می‌کنند. فرصتی که آنها می‌توانند پس از اتمام کلاس‌های آموزشی در مدرسه بمانند، بازی کنند، فوتبال تماشا کنند، باهم غذا درست کنند و همراه با دوستان خود تجربه‌هایی جذاب داشته باشند.

این فرصت به آنها کمک می‌کند بیشتر با فضای مدرسه آشنا شوند و به آن احساس نزدیکی و امنیت داشته باشند. اینگونه، در ساعات درسی نیز احساس بهتری دارند و می‌توانند بدون استرس و نگرانی، از پس درس‌ها و کارهای مهم خود بربیایند.

به‌نظر شما در برنامه عصری در مدرسه جای چه کارهای دیگری خالی است؟ چگونه می‌توانیم این فرصت را تبدیل به برنامه‌ای جذاب‌تر برای دانش‌آموزان کنیم؟ خوشحال می‌شویم نظرات خود را باما درمیان بگذارید.