عصری در مدرسه

برنامه عصرمانی در مدرسه برای پایه سوم مجتمع آموزشی رهیار واحد دبستان پونک برگزار شد. این رویداد فرصتی برای کنار هم بودن در مدرسه، لذت بردن از اوقات فراغت و ساختن خاطراتی خوش در حیاط، کلاس‌ها و دیگر فضاهای مدرسه بود.

برنامه عصرمانی در مدرسه چیست؟

به‌شکل عجیبی دانش‌آموزان عاشق برنامه عصرمانی در مدرسه هستند. این برنامه بعد از ساعت کلاسی آغاز شده و می‌تواند تا عصر و حتی شب، ادامه پیدا کند.

در این برنامه بچه‌های یک کلاس یا پایه بعد از اتمام ساعات مدرسه به‌خانه نمی‌روند و در مدرسه می‌مانند. آنها در این فرصت باهم بازی می‌کنند؛ خوراکی می‌خورند و در برنامه‌های جالبی نیز شرکت خواهند کرد.

این برنامه به بچه‌ها فرصت‌های جدیدی برای کشف فضای آموزشی را می‌دهد و آنها می‎توانند از اوقات کنارهم نهایت لذت را ببرند.

در عصرمانی چه می‌کنیم؟

مجتمع آموزشی رهیار برای برنامه‌های عصرمانی برنامه‌های متنوعی دارد. از بازی‌های گروهی گرفته تا تماشای فیلم و فوتبال، می‌تواند برای بچه‌ها خاطراتی خوب به‌جا بگذارد.

برخی برنامه‌ها شامل تهیه غذا در حیاط مدرسه نیز هست تا بچه‌ها مشارکت بیشتری در این اردوی داخل مدرسه داشته باشند.

به‌نظر شما چرا اردوهای داخل مدرسه انقدر برای بچه‌ها جالب است؟ شما فکر می‌کنید چگونه می‌توانید این برنامه ررا شادتر و جالب‌تر برگزار کنیم؟ خوشحال می‌شویم نظرات خود را دراین‌باره با ما درمیان بگذارید.