سفر با دوستان

اردو مشهد همیشه یکی از پرخاطره‌ترین سفرهاست. پر از تجربه‌های جدید، اتفاق‌های خوب و فرصتی برای یادگیری و استقلال. حالا اینجا می‌خواهیم برای‌تان از اردو مشهد مجتمع آموزشی رهیار بگوییم که برای پایه متوسطه اول و مقطع نهم، برگزار شد.

چرا اردو مشهد

سفر به مشهد یک تجربه جذاب است. رفتن به شهری زیارتی که جاذبه‌های فرهنگی و تفریحی آن نیز می‌تواند اوقات فراغت خوبی را برای‌تان رقم بزند. شهر غذاهای خوشمزه، بستنی‌های جذاب و بازی‌های آبی، اردو مشهد را پر خاطره‌تر می‌کند.

از سوی دیگر، رفتن به مشهد، به دانش‌آموزان درس‌هایی درباره دور بودن از خانه، ارتباط با همسالان و استقلال در امور شخصی می‌دهد.

چراکه با شرکت در این اردو تقریبا 1000 کیلومتر از خانه دور می‌شویم و می‌توانیم توانایی‌هایی را در خود محک بزنیم.

در اردو مشهد چه می‌گذرد؟

سفر زیارتی مشهد، ترکیبی از اتفاق‌های جالب، هیجان‌انگیز و پرخاطره است. زیارت، رفتن به رستوران، پارک آبی و مجموعه‌های تفریحی مشهد، این بازدید را در ذهن دانش‌آموزان رهیار، ماندگار کرد.

در این اردو ما نقش‌هایی را هم به خود بچه‌ها دادیم. آنها مسئولیت‌هایی داشتند و این روال به آنها کمک کرد تا بیشتر درباره خود، کارهایی که می‌توانند انجام دهند و چیزهایی که باید یاد بگیرند، آگاهی پیدا کنند.

به‌نظر شما چه اردوهای دیگری برای این سن مناسب است؟ فکر می‌کنید برای پربارتر شدن اردوهای رهیار چه کارهای دیگری را باید انجام دهیم؟ خوشحال می‌شویم نظرات خودرا دراین‌باره با ما درمیان بگذارید.