درس مشارکت

آموختن همکاری و مشارکت یکی از درس‌های مهمی است که باید در مدرسه آن‌را یاد بگیریم. در مجتمع آموزشی رهیار واحد دبستان عدل با کمک والدین مشارکت را آموختیم. این آموزش برای درست کردن کاردستی بود و بچه‌ها یاد گرفتند که با حضور یکی از والدین می‌توانند کارهای جدیدی را بیاموزند.

چرا آموختن همکاری مهم است؟

کودکی زمانی است که ما باورهایمان شکل می‌گیرد. اگر در این سن یاد بگیریم که کارها را گروهی انجام دهیم، از دیگران کمک بگیریم و چیزهایی که بلدیم را به دیگران نیز یاد بدهیم، بی‌شک در بزرگسالی با مشکلات کمتری روبرو خواهیم بود و می‌توانیم حتی از برخی بیماری‌ها و مشکلات روحی نیز در امان باشیم.

آموختن همکاری با والدین

در دبستان عدل رهیار ما از والدین کلاس اولی دعوت کردیم تا به مدرسه بیایند و همراه با کودکان کلاس کاردستی درست کنند. برای‌مان مهم بود که بچه‌ها بتوانند با والدین ارتباط بگیرند و یک کار جدید را با آنها انجام دهند. این تجربه‌ای جالب برای بچه‌ها و پدر و مادرها بود.

آنها فرصتی متفاوت از آنچه که تا قبل از این تجربه کرده بودند داشتند تا دانش و اطلاعات خود را افزایش دهند. همچنین کودکان توانستند یک کاردستی جدید یاد بگیرند و مهارت‌های خود را بالا ببرند.

به‌نظر شما با چه روش‌های دیگری می‌توانیم مشارکت را به بچه‌ها یاد بدهیم و فرصتی نیز برای والدین ایجاد کنیم؟ فکر می‌کنید چگونه بچه‌ها بهتر یاد می‌گیرند و آن یادگیری در ذهن‌شان باقی می‌ماند؟

خوشحال می‌شویم نظرات خود را دراین‌باره برای ما بنویسند.